Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

 
22 Листопада, 2023 р., 14:09
Допомога на проживання для ВПО – один з найбільш важливих інструментів для підтримки внутрішньо переміщених осіб. Тому Мінсоцполітики працює над удосконаленням механізму її призначення, забезпеченням дієвої підтримки і допомоги для тих, хто опинився у складних життєвих обставинах, а також сприянням їх інтеграції у нових громадах:
 
22 Листопада, 2023 р., 12:32
Електронний сервіс в Україні стає все більш популярним. Найбільшим попитом серед кермувальників користується послуга онлайн обміну посвідчення водія.
21 Листопада, 2023 р., 17:07
Сучасне обладнання для виготовлення біометричних паспортів встановили в приміщенні центру надання адміністративних послуг Івановецької громади Мукачівського району.
21 Листопада, 2023 р., 15:36
Понад два тижні триває протест польських перевізників, який заблокував рух вантажного транспорту на українсько-польському кордоні. Через це значна кількість водіїв поїхала в напрямку Словаччини, що також спровокувало появу кілометрових черг на в’їзд в Україну. Тому блокування роботи пунктів перетину на українсько-угорському кордоні – питання лічених днів.
 
21 Листопада, 2023 р., 13:16
Уряд врегулював порядок створення наглядових рад у медзакладах, до складу яких залучатимуть представників громадськості. Наглядові ради створять у тих лікарнях, що надають спеціалізовану медичну допомогу та мають укладені контракти із НСЗУ. 
21 Листопада, 2023 р., 13:11
Можна мати гідність, але не мати свободи. Можна мати свободу, але не бути гідним її. Україна має і те, і інше!
 
21 Листопада, 2023 р., 10:00
Розвиток людського капіталу в реабілітації — пріоритет МОЗ. Адже з одного боку існує потреба в кваліфікованих нових фахівцях, а з іншого — в професійному розвитку вже наявних. Для покращення якості послуг МОЗ ініціювало розвиток 6 реабілітаційних центрів досконалості. Вони стануть осередком передових методик надання такого виду допомоги, а також навчальною базою для фахівців із мультидисциплінарних реабілітаційних команд (далі — МДРК).
21 Листопада, 2023 р., 08:52
21 листопада – День Гідності та Свободи: інформаційно-методичні матеріали

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь