Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

25 Квітня, 2022 р., 13:56
Основне з брифінгу першого заступника голови Держмитслужби України Олександра Щуцького:
24 Квітня, 2022 р., 07:26
Сердечно вітаю всіх земляків із найсвітлішим святом у році - з Воскресінням Христовим! Цьогоріч Великдень зовсім не такий, до якого ми звикли. Бо надто важко поєднувати радість церковних дзвонів із гулом сирен та плачем наших співвітчизників, назавжди скалічених війною. Але саме в цей важкий час, у кожного з нас зміцнюється надія й стають чіткими справжні цінності. Це та ключова мить, коли зі щирістю дякуєш Господу і, особливо, нашим мужнім захисникам, за черговий прожитий день і за те, що маємо змогу поцілувати дитину, обійняти коханих... Воскресіння Христове - це, насамперед, торжество віри. Тому, немає жодних сумнівів, що скоро прийде на нашу землю така жадана перемога, настане оновлення й духовне переродження в серцях кожного з нас. Наші воїни повернуться додому, де їх так зачекались рідні. Нам всім ще потрібно дуже багато зробити, заради тих, хто поліг за щасливе майбутнє України. Тому залишаймось сильними і єдиними. Бажаю міцного здоров'я, добробуту та взаєморозуміння в кожну оселю. Терпіння, правильних помислів та вчинків! Нехай у ваших серцях назавжди оселяться безмежний спокій і щира любов. Живіть у злагоді й головне - під мирним небом! Христос Воскрес! Воістину Воскрес! З повагою, голова Хустської районної військової адміністрації Віктор Сабадош
23 Квітня, 2022 р., 13:57
У Великодню ніч на Закарпатті вводять комендантську годину. Вона діятиме з 23.00 23 квітня до 05.00 24 квітня.
22 Квітня, 2022 р., 10:36
Напередодні Великодня в Ужгороді освятили паски для бійців 128-ї ОГШБр та 101-ї бригади територіальної оборони Закарпаття.
22 Квітня, 2022 р., 10:33
Сьогодні християни Східного обряду відзначають найскорботніший день у році - Страсну п'ятницю, яка віщує закінчення останнього тижня Великого посту та початок Великодня.
21 Квітня, 2022 р., 21:40
Весняна толока давно вже стала чудовим звичаєм для Закарпаття, тож в області триває акція «Чисте довкілля», й усі охочі приєднуються до благоустрою територій населених пунктів.
21 Квітня, 2022 р., 15:31
Сьогодні в Ужгород прибула гуманітарна допомога із Фінляндії.
21 Квітня, 2022 р., 13:27
Для переселенців на Закарпатті розгорнули понад 620 пунктів розміщення та харчування. Щоб запобігти виникненню та поширенню кишкових інфекцій і харчових отруєнь, ці локації перевіряють на дотримання санітарно-епідемічних норм.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь