Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Владика Ніл відзначає 50-річчя

Дата: 22.05.2023 14:56
Кількість переглядів: 346

Фото без описуСьогодні своє 50-річчя відзначає Преосвященний владика Ніл (Лущак), Апостольський адміністратор Мукачівської греко-католицької єпархії.

🙏 Помолитися за всіх українців та Україну і привітати Його Преосвященство з ювілеєм до Кафедрального собору в Ужгороді завітали Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА та директор департаменту стратегічних комунікацій, національностей та релігій ОВА Роман Молдавчук.

Посадовці також переказали вітання від Віктор Микита - голова Закарпатської ОДА і вручили владиці Нілу почесну грамоту обласної військової адміністрації за вагомий внесок, розвиток духовності, міжконфесійного порозуміння, значну благодійницьку, просвітницьку роботу та з нагоди 50-річчя.

☝️З перших днів повномасштабного вторгнення вся Мукачівська греко-католицька єпархія опікується вимушеними переселенцями в регіоні, активно допомагає нашим захисникам, підтримуючи їхній дух і зміцнюючи віру в Перемогу. Владика Ніл неодноразово показував своє шанобливе ставлення до воїнів України, здійснюючи чин омивання ніг.

Щира подяка Його Преосвященству за всі добрі справи та велике серце. Хай Господь Бог повсякчас дарує міцне здоров'я, любов, додасть довгих літ життя і примножить віру в Нього.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь