Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Серпня, 2020 р., 09:37
5 серпня під головуванням заступника голови Закарпатської ОДА Ольги Травіної відбулася селекторна нарада – розширене засідання обласного міжвідомчого оперативного штабу із координації проведення оздоровлення та відпочинку. У студії були присутні члени обласного міжвідомчого оперативного штабу із координації проведення оздоровлення і відпочинку, керівники і фахівці департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації.
06 Серпня, 2020 р., 11:42
  Медична реформа первинної медицини впроваджується не тільки в містах, а і у селах. У минулому році за Програмою підтримки сільськоі медицини ми отримали 4 автомобілі. Цього разу за рахунок субвенціі з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров'я у сільській місцевості було закуплено ще 4 нові автомобілі Renault Duster амбулаторіям с.Сокирниця, с.Залом, с.Данилово, с.Золотарево Хустського району. До кінця року очікуємо отримати ще 6 автомобілів.
06 Серпня, 2020 р., 11:27
Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 6 серпня:
05 Серпня, 2020 р., 10:17
В області тривають роботи по ліквідації наслідків надзвичайної ситуаціїприродного характеру, що пов’язана із сміттєвими заторами в руслах річок регіону.
05 Серпня, 2020 р., 10:07
Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 5 серпня:
05 Серпня, 2020 р., 09:44
У рамках національного проекту "Велике будівництво" у Хустському районі проводиться будівництво двох амбулаторій в с. Березово та с. Нижній Бистрий, замовником даного будівництва є відділ Житлово-комунального господарства Хустської райдержадміністрації.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь