Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Матерів-героїнь нагороджено високими державними відзнаками

Дата: 09.07.2021 11:39
Кількість переглядів: 373

    Відповідно до указу Президента України від 7 травня 2021 року № 188/2021, за материнську самовідданість, народження та зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку, присвоєне почесне знання “Мати героїня” трьом багатодітним жителькам району.

     Тож саме за такої урочистої нагоди, заступник голови Закарпатської обласної державної адміністрації  Петро Добромільський  та голова Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош, вшанували подвиг материнства, який нещодавно відзначено на державному рівні, вручивши заслужені нагороди.    

     Почесне звання і нагрудні знаки тепер по праву належать: Наталії Іванівні Бідзіля з с. Дешковиця Іршавської ТГ, яка виховує 8 дітей; Ользі Іванівні Липчей із с. Осій Іршавської ТГ, мамі 7 дітей; Марії Михайлівні Стець із с. Копашнево Хустської ТГ, яка також народила 7 діток. Напередодні героїні отримали грошові допомоги.

    “Родина завжди була, є і буде основою суспільства, яка допомагає кожній людині зрозуміти та реалізувати свої власні можливості, подолати життєві  труднощі, отримати підтримку та порозуміння рідних. А хто, як не мати, є берегинею сімейного вогнища, вічно люблячою  та найріднішою душею кожного з нас”, - відмітив Віктор Сабадош.

    Відзначимо, що почесне звання мати героїня присвоюється жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей, створили належні умови для їх інтелектуального, фізичного та духовного розвитку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь