Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

28 Червня, 2020 р., 21:41
Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 28 червня:
28 Червня, 2020 р., 13:58
Шановні земляки! Сьогодні відзначаємо подвійне свято: 75 років відтоді, як наше сонячне Закарпаття увійшло до складу України та 24 роки з Дня прийняття основного Закону - Конституції. Обидві події стали наріжним каменем становлення молодої демократичної держави на політичній карті світу. У людському вимирі - це     вагомий відрізок часу, але в ракурсі історичної площини суспільних процесів - зовсім небагато для досконалості правової системи. Тож,  з нагоди цього державного свята, хочу побажати нам всім відчувати себе захищеними, законопослушними, чесними та відповідальними за свої дії!  З повагою, в. о. голови Хустської районної державної адміністрації Михайло ПОПОВИЧ
27 Червня, 2020 р., 22:26
Єдине, що вас чекає після тривалого носіння медичної маски, — це дискомфорт. Ні до інтоксикації вуглекислим газом, ні до кисневої недостатності воно не призводить. Однак захист, якій забезпечує медична маска, здатен рятувати життя, і це набагато цінніше за короткочасний дискомфорт.
27 Червня, 2020 р., 14:12
Ситуація щодо COVID-19 в Хустському районі станом на 27 червня:
27 Червня, 2020 р., 14:09
Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 27 червня:
26 Червня, 2020 р., 19:58
День Конституції України - доленосна дата на календарі історії нашої держави. Прийняття основного Закону стало запорукою утвердження прав і свобод громадян, а разом з тим формування демократичного суспільства.З цієї нагоди,  щоправда з дотриманням карантинних обмежень, сьогодні проведені районні заходи.Зокрема, керівники району вшанували борців за незалежність покладанням квітів до пам'ятника Т.Г.Шевченка. Хустською районною бібліотекою та бібліотекою для дітей оформлено літературно- інформаційні виставки у фойє адмінбудинку райради. За підтримки телерадіокомпанії "Хуст" у вихідні відбудеться трансляція відеоконцерту, для громадськості.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь