Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проведено презентацію діяльності філії Центру пробації в Закарпатській області за І півріччя 2021 року

Дата: 13.07.2021 19:46
Кількість переглядів: 294

Фото без опису   У вівторок, 13 липня, у малому залі засідань Хустської районної ради  проведено презентацію діяльності філії Центру пробації в Закарпатській області за І півріччя 2021 року. Очолив захід начальник філії Центру пробації в Закарпатській області полковник внутрішньої служби Віталій Мураль.

  Участь у нараді взяли голова Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош, голова Хустської районної ради Назарій Павлій, начальник Хустського РВ філії Центру пробації в Закарпатській області Ігор Бойко, голови територіальних громад району, тощо.

  Присутні обговорили питання пенітенціарної пробації - це допомога особі, яка готується до звільнення з місць позбавлення волі у трудовому та побутовому влаштуванні, забезпечення безпеки шляхом запобігання вчиненню повторних злочинів, тощо. Звернули увагу на складанні досудових доповідей та участі обвинувачених у таких. Крім того, учасники наради ознайомилися із статистичними даними стосовно виконання адміністративних стягнень у виді громадських, виправних та суспільно корисних робіт. 

  “Особи, які вчинили правопорушення мають змогу змінитися, й адаптуватися до реалій сьогодення, отримати підтримку від фахівців та суспільства. Пробація  дієвий спосіб забезпечити безпеку в суспільстві шляхом запобіганню та попередженню повторних правопорушень ”, - відзначив голова райдержадміністрації Віктор Сабадош.

       Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь