Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

24 Серпня, 2020 р., 17:53
З національним святом українського народу – Днем незалежності – ми щиро Вас вітаємо! Добробуту, щастя, радості, натхнення, Добра, здоров'я й злагоди бажаємо. Нехай це свято Вам наснаги додає, В майбутнє краще доля стежку прокладе.
23 Серпня, 2020 р., 14:04
Державний прапор України Державний прапор України –   Це символ віри і добра. У нім – історія країни, Прадавня, але не стара.  Вона примножиться з роками, Бо йдуть нащадки слід у слід За героїчними батьками, Несуть у серці «Заповіт». Живе відвага в Україні  Й до незалежності любов. Наш рід звеличує святині,   Шанує колір корогов, Щоб золотилася пшениця  Під синім куполом небес; Щоб озивалася дзвіниця:  - Христос воскрес! Христос воскрес! Щоб стяги синьо-жовті наші –   Батьків священний заповіт –   Народ наш прославляли завше На цілий світ, великий світ. Щоб не пропала предків справа, Бо ми від роду – козаки! Державі УКРАЇНА слава! Героям слава на віки!
23 Серпня, 2020 р., 11:50
Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 23 серпня:
22 Серпня, 2020 р., 23:06
Незабаром День Незалежності України. Заплановано багато культурних заходів, але хочемо нагадати, що в країні триває карантин. У новій реальності важливо дотримуватись епідеміологічних правил та обмежень. Вони стосуються як відвідувачів, так і працівників культурних установ.  
22 Серпня, 2020 р., 22:51
Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 22 серпня:
22 Серпня, 2020 р., 10:33
За сприяння керівництва облдержадміністрації з метою покращення якості соціального обслуговування та надання консультацій учасникам антитерористичної операції та особам, які здійснювали заходи із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії Російської Федерації у Донецькій та Луганській областях (далі – учасники АТО/ООС) відновлено роботу Центру допомоги учасникам АТО при Закарпатській ОДА (далі – Центр). Для зручності учасників АТО/ООС в адмінбудівлі ОДА створено постійно діюче робоче місце консультанта Центру за адресою: м. Ужгород, пл. Народна, 4, каб. 135-137, тел. (0312) 615540.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь