Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

19 Серпня, 2020 р., 09:32
Заклади професійної освіти зможуть приймати документи та зараховувати вступників до 1 листопада. Лист із рекомендацією продовжити терміни вступу був розісланий 18 серпня 2020 року, обласним управлінням освіти і науки. “Загальними правилами прийому до профтехів визначено, що зарахування вступників триває до початку занять, тобто до 1 вересня. Традиційно вступна кампанія продовжувалася ще на місяць і заклади робили додатковий набір в межах ліцензованого обсягу. Оскільки цього року через карантин нам довелося змінювати терміни вступу до вишів, ми вирішили видовжити їх для закладів профосвіти”, - пояснив заступник Міністра освіти і науки Андрій Вітренко.
19 Серпня, 2020 р., 09:26
Займайтеся спортом з дотриманням епідеміологічних правил, це допоможе створити #безпечнежиття під час карантину. Уникайте групових занять, де більше 10 осіб, користуйтеся санітайзерами та засобами індивідуального захисту. Дбайте про своє здоров'я правильно.
18 Серпня, 2020 р., 15:22
10.07.2020 року відбулося засідання комісії з питань лісокористування та контролю за використанням природних рослинних ресурсів на території Хустського району.
18 Серпня, 2020 р., 15:15
Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 18 серпня:
18 Серпня, 2020 р., 09:47
Уряд перевірятиме лікарні, щоб бути готовими до другої хвилі COVID-19, якщо вона настане восени. Водночас ситуація з поширенням вірусу непроста в усьому світі, про що свідчить близько 22 млн заражень та майже 800 тис. смертей. Про це повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль на традиційній нараді під головуванням Президента Володимира Зеленського щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби.
18 Серпня, 2020 р., 09:38
Останнім часом в Україні значно більше випадків важкого перебігу коронавірусної хвороби. Згідно зі статистикою, число хворих, які потребують госпіталізації, порівняно з травнем збільшилось. 
17 Серпня, 2020 р., 16:48
Як зазвичай, робочий понеділок у Хустській РДА розпочався з планової наради при в. о. голови райдержадміністрації Віктора  Сабадоша з керівниками структурних підрозділів.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь