Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Шановні жителі району!

Дата: 08.05.2021 08:38
Кількість переглядів: 220

Фото без опису     Сьогодні, ми вшановуємо День пам’яті та примирення та 76 - ту річницю  перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ця війна стала найбільш кривавою і жорстокою у нашій історії. Ми завжди згадуємо ці події із відчуттям гордості та радості за наш народ і ,водночас, із почуттям великого смутку. Адже, усвідомлюємо якою великою ціною завойовано нашу перемогу, вклоняємося низько та з сумом згадуємо пам'ять всіх загиблих цієї кривавої війни. Цього дня весь світ вшановує пам'ять кожного хто боровся з нацизмом, всіх її жертв.

     Дорогі ветерани!Ми у вічному боргу перед вами, на своїх плечах ви винесли тягар війни, вдячні за зразок мужності, сили, самопожертви, яку ви виявили у боях.

    День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні назавжди залишиться в нашій пам’яті, як символ героїчного минулого, мужності та безцінного подвигу тих, хто  віддав своє життя за Батьківщину.

    Бажаю всім вам захисники та вашим рідним міцного здоров’я, щастя, злагоди мирного неба над головами. Нехай зігріває всіх світло Перемоги та додає сил, наснаги.

 

 

З повагою

голова райдержадміністрації Віктор Сабадош


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь