Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

30 Серпня, 2021 р., 13:14
Нещодавно очільник Закарпаття Анатолій Полосков разом із заступником голови облдержадміністрації Мирославом Білецьким перевіряли готовність приймального відділення у м. Хуст. Тоді керівництво області переконалося у високій якості робіт та повній готовності до початку обслуговування мешканців Хустського району – і сьогодні тут розпочинають приймати пацієнтів.
30 Серпня, 2021 р., 10:45
Наближається 1 вересня, День знань. Щоб запобігти поширенню COVID-19, Міністерство охорони здоров’я України пропонує розглянути різні варіанти організації початку 2021-2022 навчального року і дотримуватися обмежувальних протиепідемічних заходів.
30 Серпня, 2021 р., 08:25
У День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, Президент Володимир Зеленський поклав квіти до Стіни пам’яті полеглих за нашу державу, розташованої на вул. Трьохсвятительській у Києві.
29 Серпня, 2021 р., 10:08
   Саме 29 серпня вшановують День пам’яті захисників України, оскільки цього дня в Іловайському котлі загинуло найбільше бійців за весь час війни на Донбасі. Наприкінці серпня 2014 року після запеклих боїв бійці сил АТО потрапили в оточення під Іловайськом Донецької області. Російські військові обстріляли коридор, яким за домовленістю мали виходити українські бійці. За офіційними даними, навколо Іловайська і в самому місті загинули 366 українських бійців, близько 450 отримали поранення, 300 потрапили в полон, 84 досі вважаються зниклими безвісти.
28 Серпня, 2021 р., 09:27
      29 серпня вшановують День пам’яті захисників Україні, які загинули у боротьбі за незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України.
28 Серпня, 2021 р., 08:35
  До Дня пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 
27 Серпня, 2021 р., 20:44
Як повідомляє голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, подорожувати автошляхами нашого регіону та здійснювати робочі поїздки стає дедалі комфортніше, оскільки дорожня інфраструктура краю оновлюється у межах президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво».
27 Серпня, 2021 р., 19:53
Завдяки президентській програмі Володимира Зеленського «Велике будівництво» у школі гірської Міжгірщини буде сучасний спортивний осередок європейського рівня.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь