Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

01 Вересня, 2021 р., 18:38
У Закарпатській області продовжують відновлювати дорожню інфраструктуру.
01 Вересня, 2021 р., 18:36
На автошляху Р-21 Долина – Хуст продовжуються роботи з відновлення дорожнього покриття, які проводять завдяки президентській програмі Володимира Зеленського «Велике будівництво».
01 Вересня, 2021 р., 14:11
Голова Хустської районної державної адміністрації Віктор Сабадош взяв участь  у святкуванні Дня знань у Сюрюкській початковій школі та Горінчівському закладі загальної середньої освіти I-III ступенів. Долучилися до урочистостей і його заступники - Юрій Іванчо та Степан Бобик, які вітали з початком нового навчального року школярів освітніх установ Хустської та Іршавської територіальних громад.
01 Вересня, 2021 р., 13:43
    Вітаю вас зі святом Першого вересня, Днем знань! Сьогоднішній день особливий, він насичений емоційною та хвилюючою атмосферою. Винятковим свято є  для першокласників, які вперше переступають поріг школи, відкриваючи для себе світ нових знань, а також для випускників, котрим доведеться обрати шлях у доросле життя.    Минулий навчальний рік, через пандемію, проходив з певними обмеженнями. І я маю великі сподівання, що цьогорічний навчальний процес буде безперебійний та звичний для кожного з нас.   Дозвольте від щирого серця привітати всіх учнів з Днем знань. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні та будьте активними у громадському житті.    Окремо висловлюю вдячність всім педагогам за бездоганне виховання нашої молоді.     Успіхів вам у новому навчальному році!
31 Серпня, 2021 р., 18:30
Заступник голови облдержадміністрації Ігор Шинкарюк повідомляє, що автошлях Р-21 Долина – Хуст на Закарпатті відновлюють у межах президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво».
31 Серпня, 2021 р., 13:06
Завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» дороги в Закарпатті відновлюють швидко та якісно. 
30 Серпня, 2021 р., 13:46
Завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» у Закарпатській області відновлюють дорожню інфраструктуру.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь