Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

27 Вересня, 2021 р., 13:42
Днями в Хусті презентували проєкт «Віртуальний музей гастрономічної спадщини «Вітрина Закарпаття».
27 Вересня, 2021 р., 09:58
Шановні працівники закладів дошкільної освіти! Сердечно вітаю вас з професійним святом – Всеукраїнським днем дошкілля. Ваша нелегка робота вимагає глибокої самовідданості, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи. Саме ви з малечку виховуєте наших найменших жителів району, піклуєтесь про малюків, формуєте особистості, закладаєте основи нашого життя, навчаєте любити батьківщину та поважати один одного.
26 Вересня, 2021 р., 17:11
Кількість госпіталізованих від COVID-19 в Україні зростає. 
26 Вересня, 2021 р., 15:00
Як повідомляє заступник голови Закарпатської ОДА Ігор Шинкарюк, у межах амбітного проєкту Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в області відновлюють дорожню інфраструктуру.
25 Вересня, 2021 р., 18:25
У Закарпатті з’явиться освітня програма та нова спеціальність на базі Ужгородського інституту культури і мистецтв для підготовки фахівців, зокрема й у галузі кінематографії, – «Аудіовізуальне мистецтво та виробництво». Про це інформує заступник голови облдержадміністрації Ігор Шинкарюк.
25 Вересня, 2021 р., 17:32
Як повідомляє голова Закарпатської ОДА Анатолій Полосков, дорожню інфраструктуру області відновлюють завдяки програмі Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».
25 Вересня, 2021 р., 16:45
Кількість нових лабораторно підтверджених випадків COVID-19 минулої доби у Закарпатській області сягнула понад сотню. Чимало хворих потребують госпіталізації та кисневої підтримки. На цьому наголосив Мирослав Білецький, перший заступник голови облдержадміністрації.
25 Вересня, 2021 р., 15:10
Оновлене приймальне відділення Мукачівської ЦРЛ – це черговий успішний проєкт, який вдалося реалізувати в межах президентської програми Володимира Зеленського «Велике будівництво».
25 Вересня, 2021 р., 14:29
Усі, хто пройшов повний курс імунізації від COVID-19, на підтвердження цього можуть отримати два типи документів: Міжнародне свідоцтво про вакцинацію та/або згенерувати COVID-сертифікат.
24 Вересня, 2021 р., 16:54
Продовжуємо знайомство із закарпатськими медиками, які вже понад рік надають допомогу краянам в умовах пандемії.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь