Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

18 Серпня, 2022 р., 10:36
Цього року Закарпаття стало платформою для проведення ІІІ етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Про це повідомив очільник ОВА Віктор Микита.
18 Серпня, 2022 р., 06:43
Закарпаття з робочим візитом відвідали дипломати, церковні ієрархи й Уповноважений у справах дітей Словацької Республіки Йозеф Міклошко. Заступник голови ОВА Петро Добромільський ознайомив членів делегації з поточною гуманітарною ситуацією в області.
17 Серпня, 2022 р., 22:38
Сьогодні перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький разом зі словацькими партнерами відвідав Обласний будинок дитини у місті Свалява. У закладі проживають 97 дітей, деякі з них – сироти, позбавлені батьківського піклування, деякі перебувають тут за заявкою батьків. 34 дитини – евакуйовані зі Спеціалізованого будинку дитини м. Біла Церква.
17 Серпня, 2022 р., 21:29
На Закарпатті проживає 10-річний Ілля Матвієнко з Маріуполя, який під час обстрілів окупантів втратив маму. Згодом його вивезли на територію «ДНР», там хлопчику хотіли ампутувати поранену снарядом ногу. Але бабуся встигла виїхати на тимчасово окуповану територію і забрати звідти онука.
17 Серпня, 2022 р., 17:30
Плануєте відкрити бізнес, стати юридичною особою або отримати грант на власну справу? Як це зробити, дізнавайтеся на Гіді.
17 Серпня, 2022 р., 14:41
Сьогодні відбулася розширена нарада голови ОВА Віктора Микити з керівниками напрямків освіти територіальних громад за участі державного секретаря Міністерства освіти і науки України Сергія Захаріна, котрий з робочим візитом перебуває на Закарпатті.
17 Серпня, 2022 р., 09:46
На Закарпатті працюють над впровадженням всеукраїнської Єдиної інформаційної системи соціальної сфери для впорядкування здійснення соціальних виплат населенню. Про це йшлося сьогодні на робочій нараді заступників голови ОВА Петра Добромільського та Олександра Пацкана.
16 Серпня, 2022 р., 17:59
Вже найближчим часом Закарпаття стане центром видобування кам’яної солі другого ґатунку. Експерти встановили, що запаси корисної копалини в межах ліцензійної ділянки родовища на території Буштинської тергромади становлять майже 76 га. Про це розповів перший заступник голови ОВА Мирослав Білецький.
16 Серпня, 2022 р., 16:42
Упродовж останнього місяця кількість тижневих випадків захворювання на COVID-19 в області зросла в шість разів. Про це під час брифінгу розповіла головна епідеміологиня Закарпаття Вікторія Тимчик.  
16 Серпня, 2022 р., 09:16
Кабінет Міністрів підтримав законопроект щодо змін до Податкового кодексу України, яким передбачається часткове повернення ставок акцизу на пальне, які діяли до повномасштабного вторгнення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь