Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

Вайнраух Любов Йосипівна - начальник служби

Дуда Тетяна Миколаївна - заступник начальника, начальник відділу опіки і піклування та сімейних форм виховання

Снітар Наталя Василівна - головний спеціаліст - бухгалтер 

Томаш Андрій Васильвич - начальник відділу  з питань соціального захисту дітей і запобігання дитячій бездоглядності та безпритульності 

 

електорнна адреса: ditu2017@ukr.net

 

ПОЛОЖЕННЯ Служби у спавах дітей Хустської РДА-РВА 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без описуУ рамках відпрацювання населених пунктів району службою у справах дітей Хустської районної державної адміністрації проведено Всеукраїнський рейд „Урок” :

Проведено обстеження умов проживання дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та дітей-сиріт дітей позбавлених батьківського піклування.

Вжито заходів щодо повернення дітей до ЗОШ, усунення причин і умов в наслідок яких діти не були охоплені навчанням.

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

7 травня 2020 року Служба у справах дітей спільно з працівниками Хустського ВП ГУНП в Закарпатській області проведено рейд відпрацювання з метою перевірки умов, в яких проживають діти, які перебувають на профілактичному обліку Служби, та тих, що повернулись із закладів інституційного догляду на виховання в сім'ю.Фото без опису
Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Фото без описуРейд-відпрацювання в с.Яблунівка та с.Ракош

В ході рейду-відпрацювання на території села Яблунівка та села Ракош обстежили один дитячий будинок сімейного типу, де виховуються 8 дітей; дві опікунські сім"ї, де виховуються 8 дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування, а також дві сім"ї, в яких діти опинились в складних життєвих обставинах.

Працівниками ССД проведено лекцію в Яблунівській ЗОШ на тему: "Відповідальність неповнолітніх за вчинення правопорушень та булінг

у шкільному середовищі".

 

 

 

Фото без описуПрацівниками ССД проведено зустріч з батьками, діти яких навчаються в ГорінчівськіЙ ЗОШ на тему: "Відповідальність батьків за життя і здоров'я дітей" де взяло участь більше 30 батьків та педагогів

09 Грудня, 2021 р., 15:13
8 грудня заступник Хустської райдержадміністрації Сергій Ярема та начальник служби у справах дітей райдержадміністрації Любов Вайнраух здійснили робочі виїзди до Служб Білківської та Довжанської територіальних громад, метою яких було надання методичної допомоги, розгляд проблемних питань, обговорення нагальних потреб.
28 Жовтня, 2021 р., 13:29
    За ініціативи голови Закарпатської ОДА Анатолія Полоскова в Ужгороді було проведено семінар - навчання для керівників служб у справах дітей райдержадміністрацій та територіальних громадах щодо соціально-правового захисту дітей.
23 Жовтня, 2021 р., 10:13
    Днями начальником служби у справах дітей Хустської райдержадміністрації  Любов Вайнраух  спільно із завідувачем сектору ССД Вишківської ТГ М. Цірик було проведено рейди- відпрацювання. Перевірено умови  проживання дітей, які перебувають на профілактичному обліку та складено відповідні акти.
23 Вересня, 2021 р., 14:19
   Днями начальник служби у справах дітей Хустської райдержадміністрації Любов Вайнраух здійснила робочі виїзди до Драгівської, Колочавської та Синевірської територіальних громад району, метою яких було надання методичної допомоги у плануванні роз’яснювальної роботи та формування звітності у даних громадах для новостворених Служб.
15 Вересня, 2021 р., 16:35
  Вчора, 14 вересня, фахівці служби у справах дітей Хустської райдержадміністрації провели ряд рейдів у Зарічанській ТГ, тож до роботи долучилася й начальник служби у справах дітей  даної ТГ. Зокрема, здійснили рейд “Урок” та рейд “Побут”.
10 Вересня, 2021 р., 15:17
Днями Білківську громаду відвідали заступник голови Хустської райдержадміністрації Сергій Ярема, начальник служби у справах дітей РДА Любов Вайнраух, її заступниця Тетяна Дуда. Вони спільно з колегами та дільничним офіцером поліції громади Станіславом Глушком попрацювали над проблемними питаннями, провели певну профілактичну роботу.
08 Червня, 2021 р., 11:02
 Захист прав дітей - є одним із основних завдань  роботи служб у справах дітей.    Процес створення ССД у територіальних громадах Хустського району триває, здійснюється робота по передачі особових справ до служб у справах дітей, які вже функціонують.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь