Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Службою у справах дітей РДА проведено виїзну нараду

Дата: 05.07.2021 16:31
Кількість переглядів: 545

Фото без опису

  У п’ятницю, 2 липня, під керівництвом заступника голови Хустської райдержадміністрації Степана Бобика, проведено виїзну нараду – семінар для працівників служби у справах дітей окремих територіальних громад району. Провела захід начальник служби у справах дітей Хустської райдержадміністрації Любов Вайнраух. Участь у роботі взяли фахівці новостворених служб у справах дітей Іршавської міської ТГ, сільських: Білківської, Зарічанської, Довжанської та  Керецьківської територіальних громад району.

  Під час виїзного навчання розглянули актуальні питання стосовно діяльності новостворених служб у справах дітей об’єднаних територіальних громад, у сфері соціально-правового захисту дітей. Зокрема, розглядали питання про захист житлових та майнових прав дітей, дітей - сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; соціальний захист дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах;  профілактику насильства в сім’ї з дітьми, тощо.Начальникам служб у справах дітей, які взяли участь у нараді, було надано ряд методичних рекомендацій щодо покращення діяльності роботи  служби.

  Хочеться відзначити, що дана нарада-семінар була максимально ефективною, тож було озвучено побажання проводити подібні заходи щоквартально.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь