Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2023 р., 16:04
Сьогодні перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький разом із віцепрезидентом Національної академії медичних наук України, директором Інституту серцево-судинних захворювань ім. М.М.Амосова Василем Лазоришинцем відвідали відділення інтервенційної кардіології Хустської районної лікарні ім. О.П.Віцинського. Поспілкувалися з лікарями, обговорили низку важливих питань, що стосуються подальшого розвитку відділення.
05 Квітня, 2023 р., 15:08
У Закарпатській області працює регіональна координаторка Офісу Уповноваженого з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, – Власта Рейпаші.
05 Квітня, 2023 р., 11:02
Діти, які народжуються передчасно або із певними захворюваннями, потребують особливої уваги з боку лікарів.
05 Квітня, 2023 р., 08:04
«Не підходь, не чіпай, 101 набирай!» – таким правилам мінної безпеки вчив сьогодні юних закарпатців пес Патрон.
04 Квітня, 2023 р., 22:41
Хочете розпочати медичну практику чи оформити акредитацію для закладу охорони здоров’я? Робіть це швидко та без зайвих нервів з Гідом з державних послуг. Там дізнаєтеся покрокову інструкцію, як отримати необхідну послугу, замість того, щоб годинами розбиратися самотужки.
04 Квітня, 2023 р., 14:24
На порталі національного проекту з розвитку підприємництва та експорту Дія.Бізнес з’явився новий розділ “Ветеранський бізнес”. Його створено у співпраці Міністерства у справах ветеранів України з Міністерством цифрової трансформації, Офісом з розвитку підприємництва та експорту та Українським ветеранським фондом Мінветеранів (УВФ).
04 Квітня, 2023 р., 13:00
В Україні набирають оберти весняно польові роботи. Це дуже складний і насичений процес, який до того ж потребує посиленої уваги до безпеки праці. За попередні три роки в Україні близько 25 відсотків важкотравмованих у сільському господарстві припадає на березень-травень, і найчастіше ці травми трапляються при виконанні робіт на полях.
04 Квітня, 2023 р., 10:18
Батьки або законні опікуни мають можливість внести інформацію про неповнолітніх дітей до своїх закордонних паспортів. Для цього їм достатньо звернутися до дипломатичної установи та подати відповідні документи.
03 Квітня, 2023 р., 18:17
Закарпаття приймає фінальний етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. За звання найкращого та можливість представити нашу країну на міжнародному рівні протягом цього тижня змагатимуться понад 140 учасників.
03 Квітня, 2023 р., 14:22
Для складання тесту учаснику потрібно зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти та створити персональний кабінет.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь