Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

08 Жовтня, 2020 р., 13:12
Міністерство охорони здоров’я разом з Інститутом когнітивного моделювання розробили серію коміксів для школярів. Вони створені в рамках кампанії щодо необхідності носити захисні маски та користуватись антисептиками. 
07 Жовтня, 2020 р., 19:48
Про ефективну роботу електронної системи «ProZorro.Продажі» на своїй сторінці у соцмережі написала Світлана Панаіотіді, заступниця Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Постом поділився голова Закарпатської ОДА, як доказом дієвості та результативності роботи прозорого електронного майданчика для купівлі та продажу. Олексій Петров каже, що після того, як область запровадила пілотний проект, за яким усю необроблену деревину лісгоспи продаватимуть через єдину систему «ProZorro.Продажі», з’явилося чимало критики від тих, хто звик брати участь у не зовсім прозорих схемах купівлі та продажу деревини.  
07 Жовтня, 2020 р., 19:46
08 - 09 жовтня 2020 року об 11:00 запрошуємо власників бізнесу та тих, хто прагне започаткувати власну справу на тренінг «Ефективне ведення бізнесу».
07 Жовтня, 2020 р., 19:45
Запроваджений Урядом механізм підтримки великих підприємств, малого та середнього бізнесу, спрямований на допомогу підприємцям та збереження якомога більше робочих місць – діє. 
07 Жовтня, 2020 р., 19:44
Ситуація щодо COVID-19 на Закарпатті станом на 9.00 7 жовтня:
06 Жовтня, 2020 р., 19:50
За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу на дітей в онлайн (David Wright. COVID-19: expectations and Effects on children online, June 2020) в період карантину діти стали проводити на 80% більше часу онлайн, значно почастішали випадки булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, а сексуальна експлуатація дітей в інтернеті збільшилась вдвічі. На жаль, в Україні такі випадки також почастішали.
05 Жовтня, 2020 р., 17:08
Сьогодні, 5 жовтня 2020 року, на плановій нараді голови Хустської районної державної адміністрації Віктора Сабадоша  з керівниками структурних підрозділів обговорено ключові питання та скоординовано роботу відділів і управлінь на поточний тиждень.
05 Жовтня, 2020 р., 10:41
Міністерство цифорової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності "Дія. Цифрова освіта", яка нараза доступна в мережі Інтернет за посиланням: osvita.diia.gov.ua.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь