Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Свалявській міській лікарні запрацювало відремонтоване відділення анестезіології та інтенсивної терапії.

Дата: 25.07.2024 13:00
Кількість переглядів: 57

Перший заступник голови Закарпатської ОВА Мирослав Білецький спільно з очільником обласної ради Романом Сараєм, керівником Мукачівського району Сергієм Гайдаєм та народним депутатом України Михайлом Лабою відвідали заклад, оглянули оновлену реанімацію.

«Тішить те, що сучасний ремонт та закупівлю обладнання лікарня здійснила власним коштом», – зауважив Мирослав Білецький.

В оновленому відділенні розгорнули 10 ліжок. Тут перебувають пацієнти з порушенням вітальних показників (тиск, пульс, частота дихання), а також після складних операцій.

Відділення оснащене багатофункціональними ліжками, до кожного з яких проведено централізований кисень, протипролежневими матрацами, моніторами пацієнта та іншим украй важливим для роботи лікарів обладнанням. На його базі також функціонує осучаснена експрес-лабораторія.

«Тут світло і просторо, витримані всі вимоги інклюзії. Певен, фахівці закладу врятують не одне життя», – прокоментував перший заступник керівника краю.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь