Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

ПЕРСОНАЛУ МУКАЧІВСЬКОГО ПРИКОРДОННОГО ЗАГОНУ ПРЕДСТАВИЛИ НОВОГО НАЧАЛЬНИКА

Дата: 22.07.2024 10:12
Кількість переглядів: 61

Згідно наказу Голови Держприкордонслужби України 27 прикордонний загін ім. героїв Карпатської Січі очолив полковник Осипець Олександр Валерійович.

Нового керівника військовослужбовцям загону представив перший заступник начальника Західного регіонального управління – начальник штабу бригадний генерал Олександр Рибак.

Полковник Осипець має чималий досвід служби у прикордонному відомстві, є учасником бойових дій. До призначення на посаду начальника 27 прикордонного загону очолював 3 прикордонний загін ім. Героя України полковника Євгенія Пікуса. Олександр Валерійович пройшов усі ланки офіцерських посад у підрозділах і органах охорони кордону Західного та Східного регіональних управлінь.

Бригадний генерал Олександр Рибак подякував попередньому очільнику Мукачівського прикордонного загону, полковнику Ігнатюку Богдану Васильовичу за виконання посадових обов’язків та привітав його з призначенням на посаду начальника 6 прикордонного Волинського загону.

Також заступник начальника Західного регіонального управління висловив впевненість у високому професіоналізмі обох новопризначених керівників та побажав їм успіхів і наснаги на нових місцях служби.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь