Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Закарпатський ІТ-кластер відзначив другу річницю

Дата: 31.05.2024 18:20
Кількість переглядів: 64

Представників найбільшої спільноти айтівців у регіоні привітав заступник голови ОВА Олександр Пацкан. Разом з резидентами підбили підсумки роботи за рік.

«Наша співпраця плідна й результативна в різних сферах. Передусім це підтримка військових: благодійні збори на дрони й автівки, гуманітарна допомога. Окрема увага – навчанню ветеранів, дітей і молоді Закарпаття, що відкривають перед ними нові можливості», – зауважив CDTO області.

Протягом цього року кластер започаткував нові корисні звʼязки і розширив наявне партнерство з провідними ІТ-компаніями Угорщини, Словаччини й Австрії. За словами Олександра Пацкана, не менш важливими є спільні досягнення в цифровізації Закарпаття. Робота над цими й іншими напрямками продовжиться.

Також під час ІT.CT Talks з нагоди річниці провели благодійний аукціон на підтримку захисників. Презентували і новий проєкт, який допоможе системно посилювати наше військо дронами. Докладніше про це трохи згодом.

Заступник голови ОВА подякував представникам Закарпатського ІТ-кластера за активну позицію та ініціативність, за створення нових робочих місць та підтримку економіки регіону. Також запевнив у підтримці від обласної влади, побажав і надалі розвивати спільноту, втілювати ще більше інноваційних та сміливих проєктів.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь