Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Ужгороді відбувся воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів»

Дата: 30.05.2024 08:14
Кількість переглядів: 72

Жіноче підприємництво зараз є одним із ключових елементів сталого розвитку економіки. Попри війну українки успішно ведуть бізнес-діяльність, започатковують власну справу, підтримують одна одну та наших захисників.

Не менш важливо допомагати їм розвиватися та сприяти посиленню конкурентоспроможності їхнього продукту чи послуг. Саме цим завданням був присвячений воркшоп «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів», який відбувся в Ужгороді.

Заступник голови ОВА Олександр Пацкан відкрив захід і подякував закарпаткам за їхню сумлінність, стійкість та соціальну відповідальність під час підприємницької діяльності, за створення нових робочих місць у регіоні, активну життєву позицію, підтримку Збройних сил та вимушених переселенців.

Олександр Пацкан зазначив, що сьогодні діє чимало національних та обласних програм, покликаних стимулювати жінок, які розвивають або лише планують відкрити власну справу. Також він побажав жінкам-підприємицям упевнено реалізовуватися й не зупинятися, адже те, що вони зараз роблять, – дуже цінно та важливо як для тилу, так і для фронту.

Під час воркшопу учасниці та учасники мали змогу обмінятися досвідом та ідеями щодо розвитку жіночого підприємництва, обговорити взаємодію місцевої влади і бізнесу задля розвитку економіки країни.

Практичний блок заходу стосувався актуальних грантових та експортних можливостей, ключових аспектів податкового законодавства й правового захисту, ефективних практик трансформації бізнесу під час війни та інших інструментів для подальшого успішного розвитку жіночого підприємництва в непростих умовах.

У воркшопі «Жіноче лідерство та сімейний бізнес у часи викликів», який організували Business Woman Club і Центр підтримки експорту за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України», взяли участь омбудсман України Дмитро Лубінець, представники Закарпатської ОВА, Ужгородської міської ради, бізнесу, міжнародних організацій, експерти та інші.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь