Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті відзначили переможців і призерів фіналу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мов і літератур нацспільнот

Дата: 12.04.2024 18:22
Кількість переглядів: 42

9 закарпатців стали переможцями та призерами фінального етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з мов і літератур національних спільнот.

Вони здобули три дипломи І ступеня, один – ІІ ступеня з угорської, три перші місця – зі словацької та два з румунської мов і літератур. Також четверо наших учнів стали лауреатами в спеціальних номінаціях «За креативний підхід до розкриття теми твору» та «Як кращому знавцю граматичних норм».

«Своєю наполегливою та сумлінною працею кожен з учасників підтвердив, що, докладаючи великих зусиль, можна досягнути значних успіхів. Навіть у цей непростий час ви впоралися з усіма викликами й, безсумнівно, стали на крок ближче до здійснення ваших мрій. Тішимося, що наша молодь прагне йти до своєї мети: розвиватися та реалізовувати власний потенціал у нашій країні», – відзначив під час нагородження фіналістів заступник голови Закарпатської ОВА Олександр Пацкан.

Він подякував вчителям та керівникам учнівських груп за якісну підготовку школярів, а членам журі – за справедливе й неупереджене оцінювання.

Переможці, призери та учасники олімпіади також отримали цінні подарунки від консульства Румунії в Солотвині, генеральних консульств Угорщини та Словацької Республіки в м. Ужгород та інших.

Цього року такі змагання вперше одночасно проходили в нашому регіоні. За звання найкращих боролися 30 учасників із Закарпатської, Чернівецької та Одеської областей.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь