Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова Хустської РДА - начальник РВА вручив орден "За мужність " ІІІ ступеня (посмертно) батькам старшого солдата Зубка Станіслава Сергійовича.

Дата: 03.04.2024 16:19
Кількість переглядів: 85

Сьогодні виконав почесну і водночас найважчу місію. Вручив орден «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) батькам старшого солдата Зубка Станіслава Сергійовича, який поліг захищаючи свою країну 21.03.2023 року.

Неможливо змиритись із тим, яку ціну доводиться платити за правду та право жити вільно. Немає таких слів, які б могли хоч якось вгамувати біль рідних.

Бо Станіславу було всього 20 років. Все життя ще попереду. Купа планів, мрій. Прагнув зробити чимало. Але після початку повномасштабного вторгнення він повернувся із-за кордону і вступив до лав Національної гвардії України, де в складі одного з підрозділів виконував бойові завдання! Вважав своїм найвищим обов'язком - захист рідних, своєї країни.

Земля вже здригається від сліз та страждань, бо від нас відбирають найдорожче - цвіт нації. І найкраще, що ми зараз можемо зробити, аби залишатися гідними подвигу Героїв, які щодня жертвують собою - об'єднувати зусилля та працювати на справедливу перемогу України!

Вічна пам'ять і безмежна вдячність Станіславу! Доземний уклін батькам за виховання такого гідного, мужнього сина. Ми в неоплатному боргу перед тобою.

Лети до світла, Янголе!

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь