Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголошення про намір списання з балансу управління цивільного захисту Закарпатської ОВА

Дата: 22.03.2024 17:05
Кількість переглядів: 70

Згідно з Порядком списання об'єктів державної власності, затвердженому постановою Кабінету Міністрів України від 08.11.2007 №1314, суб’єкти господарювання, на балансі яких перебуває майно, первісна (переоцінена) вартість якого становить більш як 50 тис. гривень та яке не використовується, зокрема морально застаріле та фізично зношене, подають щомісяця до 10 числа інформацію про таке майно суб’єктами управління.

Суб’єкт управління з метою ефективного використання та безоплатної передачі такого майна іншим суб’єктам господарювання, що належать до сфери його управління, або іншим суб’єктам управління оприлюднює отриману інформацію на власному офіційному вебсайті.

Відсутність протягом 30 робочих днів з дня оприлюднення інформації стосовно морально застарілого та фізично зношеного майна пропозицій щодо його передачі може використовуватись під час здійснення списання такого майна як підтвердження неможливості його безоплатної передачі в установленому порядку.

На виконання вищезазначених вимог управління цивільного захисту Закарпатської обласної державної адміністрації – обласної військової адміністрації повідомляє про намір списання обладнання та комплектуючих, які перебувають на балансі установи.

Перелік основних засобів, що пропонуються до списання з балансу управління цивільного захисту Закарпатської ОВА, додано.

У разі наявності уточнювальних питань просимо звертатись протягом 30 робочих днів з дня оприлюднення цього оголошення за номером: 61-76-04.

Пропозиції щодо безоплатної передачі вищезазначеного майна надсилати в паперовому та електронному вигляді (на адресу: vcz@carpathia.gov.ua) відповідно до “Порядку списання об’єктів державної власності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 8 листопада 2007 р. № 1314 (зі змінами).

Контактна особа – головний спеціаліст Альберт Василь Васильович.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь