Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Команда обласного центру підготовки населення до нацспротиву взяла участь у страйкбольному турнірі у Львові

Дата: 07.03.2024 12:10
Кількість переглядів: 60

Команда Закарпатського обласного центру підготовки населення до національного спротиву разом з бійцями 3 ОШБр та інструкторами Reservist взяла участь у страйкбольному турнірі у Львові. Про це повідомив очільник краю Віктор Микита.

За його словами, захід проходив у формі інтенсивного вишколу, де під керівництвом інструкторів і військових кожен спробував себе в обороні та штурмі.

Також відбулися заняття з основ планування й тактики бою, вогневої підготовки та особисте спілкування й знайомство з воїнами одного з найпотужніших бойових підрозділів країни. Голова ОВА подякував керівництву Центру й інструкторам за роботу.

«Підготовка населення до національного спротиву, оборона держави, територій, своїх рідних та близьких – один з основних напрямків комплексного захисту країни від зовнішнього ворога», – прокоментував Віктор Микита.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь