Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В обласному центрі Закарпаття відбувся ідеятон «Створи свій Ужгород: інтегрований, інклюзивний, безпечний»

Дата: 01.03.2024 15:45
Кількість переглядів: 74

В обласному центрі Закарпаття відбувся триденний ідеятон «Створи свій Ужгород: інтегрований, інклюзивний, безпечний». До його роботи долучився заступник голови ОВА Петро Добромільський.

«Цей захід – свідчення того, що Ужгород прагне ставати безпечнішим, доступнішим та комфортнішим. Знаково, що серед учасників ідеятону багато активної та ініціативної молоді, зацікавленої в покращенні громадської безпеки, безбарʼєрності та інклюзії», – відзначив під час виступу Петро Добромільський.

Під час ідеятону підбили підсумки конкурсу ідей щодо громадської безпеки, безбар’єрності та інклюзії, інтеграції та адаптації внутрішньо переміщених осіб у громадах, які розробили громадські, благодійні та волонтерські організації, ініціативні групи ужгородців та ВПО.

На конкурсний відбір подали 50 проєктів ідей, у другий тур пройшли 28, у третій – 12. На втілення найкращих ініціатив автори отримають гранти від міжнародних партнерів – 180 000 або 380 000 гривень. Проєкти-переможці мають бути реалізовані до вересня 2024 року.

Петро Добромільський наголосив, що тільки у співпраці, враховуючи думки всіх представників суспільства, можна отримати позитивні результати та знайти нові рішення для викликів, які стоять перед громадою.

У межах заходу заступник голови ОВА також провів робочу зустріч із керівницею напряму «Громадська безпека та соціальна згуртованість» ПРООН в Україні Федерікою Діспенцою щодо подальших планів організації та реалізації нових проєктів у нашому регіоні.

Фото: Ужгородська міська рада

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь