Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Мінветеранів: Як Український ветеранський фонд відбирає проекти для участі у конкурсних програмах

Дата: 22.11.2023 10:29
Кількість переглядів: 190

 

Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів проводить конкурсні програми для ветеранів–підприємців, членів їхніх сімей та родин полеглих Воїнів. За цей час понад 400 переможців отримали фінансування від 20 тис. до 3 млн грн на розвиток власної справи.

Зокрема, гранти спрямовані на підтримку ветеранського бізнесу у сільському господарстві, фермерстві і навіть тих, що працюють на підтримку наших Захисників і Захисниць.

Завдяки програмам Українського ветеранського фонду ветерани-підприємці можуть купувати обладнання, працевлаштовувати членів своїх сімей чи побратимів, тим самим сприяти розвитку економіки країни. Вони отримують кошти для свого бізнесу і платять податки. Ведення власної справи також всіляко сприяє нашим Захисникам і Захисницям реінтегруватися до мирного життя. Тому, будь ласка, долучайтесь до цих програм”, – наголошує Міністр у справах ветеранів України Юлія Лапутіна.

Як відбувається процедура подання та відбору проектів для участі у конкурсних програмах УВФ, а також перелік необхідних документів та детальні інструкції для заявників – дивіться на сайті Фонду.

Міністерство у справах ветеранів України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь