Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Представники Мінветеранів відзначили розвиток ветеранської політики в регіоні

Дата: 17.11.2023 18:36
Кількість переглядів: 91

Актуальні питання розвитку ветеранської політики в регіоні обговорили сьогодні в обласній військовій адміністрації за участю представників профільного міністерства.

Заступник голови ОВА Петро Добромільський зазначив, що в реалізації реформи підтримки ветеранів та членів їхніх сімей застосовують комплексний підхід, і розповів про основні напрямки роботи.

Йшлося про діяльність новоствореного управління ветеранської політики в складі департаменту соціального захисту населення ОВА, чинні програми і проєкти підтримки, зокрема й регіональні, та інше.

Окрему увагу приділили цифровізації важливих сервісів для ветеранів та їхніх близьких. Заступник голови обласної військової адміністрації Олександр Пацкан зауважив, що на порталі Допомога Закарпаття низка послуг для них доступна онлайн. Також в області працюють над запровадженням комплексного адмінсервісу «Я – ветеран».

У межах візиту керівництво області разом із представниками Міністерства у справах ветеранів України побували в ужгородському ЦНАПі, в якому планують втілити цей проєкт. Поспілкувалися з керівництвом центру та громади про перспективи реалізації такої ініціативи. Нагадаємо, що завдяки їй ветерани та члени їхніх сімей отримуватимуть послуги за принципом «єдиного вікна».

Також відвідали ветеранський простір в Ужгороді. Ознайомилися з роботою хабу, поспілкувалися з волонтерами та ветеранами, обговорили актуальні питання, які можна вирішити на рівні профільного міністерства.

Своєю чергою директор департаменту соціальної роботи Мінветеранів Руслан Приходько високо відзначив роботу Закарпатської області в напрямку розвитку державної ветеранської політики з урахуванням реальних потреб військовослужбовців і їхніх родин.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь