Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті для дітей запускають просвітницьку кампанію щодо енергозбереження

Дата: 01.11.2023 08:00
Кількість переглядів: 109

Виходиш з дому? Не забудь перевірити, чи вимкнені всі електроприлади.

Вимикай світло, коли йдеш з кімнати.

Кип’яти в чайнику стільки води, скільки потрібно тобі саме зараз.

Ці та інші корисні поради в побуті допоможуть заощадити електроенергію, зберегти довкілля і гроші в гаманці. Їх потрібно знати кожному з дитинства.

Краще запам’ятати прості поради маленьким і юним мешканцям нашого регіону допоможуть брошури, яскраві наліпки, інтерактивні книжки й інші матеріали, котрі розробило ТОВ «Закарпаттяенергозбут». За сприяння обласної військової адміністрації їх розповсюдять у дитсадки і школи краю.

Про це сьогодні на брифінгу розповіли, начальник управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Закарпатської ОВА Василь Гомонай та директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець.

Василь Гомонай підкреслив, що ми не можемо бути осторонь тих подій, які відбуваються в нашій країні. Зараз важливо мобілізувати всі ресурси і можливості задля економії електроенергії, адже агресор може повторити й повторює атаки на українську енергосистему. Тому управління цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації ОВА, зокрема, сприятиме популяризації матеріалів щодо енергоощадження на порталі Допомога Закарпаття.

Дітям з маленького віку потрібно розповідати про те, як важливо економити електроенергію вдома, а найкраще це робити в ігровій формі. На цьому наголосила директорка ТОВ «Закарпаттяенергозбут» Наталія Німець. Також вона додала, що це перший просвітницький проєкт, до якого приєднується їхня електропостачальна компанія.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь