Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Команда литовської волонтерської організації Blue / Yellow for Ukraine прибула на Закарпаття

Дата: 20.09.2023 16:00
Кількість переглядів: 73

На Закарпатті з робочим візитом перебуває команда волонтерської організації Blue / Yellow for Ukraine з Литви на чолі із засновником Йонасом Охманом.

З представниками громадського руху, що зародився в онлайн-просторі та об’єднує групу однодумців, розкиданих по всьому світу, зустрілося керівництво обласної військової адміністрації.

Організація допомагає українським військовим ще з 2014 року. Після повномасштабного вторгнення Росії в лютому минулого року робота волонтерів значно активізувалась. Їхню підтримку отримували та продовжують отримувати зараз бойові підрозділи з усієї країни, зокрема й наші закарпатські.

Під час зустрічі голова ОВА Віктор Микита та Йонас Охман обговорили низку важливих питань, з-поміж яких і розширення співпраці та комунікації на всіх рівнях для оптимізації роботи команди Blue/Yellow for Ukraine в нашому регіоні.

Очільник області подякував засновнику Blue / Yellow for Ukraine за надважливу допомогу, яку організація надала Закарпаттю для підтримки ВПО в перші надважкі часи війни.

Також пану Йонасу Охману подарували шеврони від бійця 128-ї ОГШБр із позивним «Панда», які наш захисник передав з подякою особисто засновнику волонтерського руху, котрий має такий самий позивний в організації.

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь