Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті запрацювали дві тимчасові переправи через річку Тересва

Дата: 30.07.2023 10:00
Кількість переглядів: 203

Сьогодні на Тячівщині запрацювали дві альтернативні тимчасові переправи через річку Тересва.

Транспортне сполучення між громадами та забезпечити рух транспорту автодорогою Н-09 вдалося у рекордні строки, зауважив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За його словами, цілодобово 50 фахівців і 40 одиниць техніки безперервно працювали, щоб виконати це надскладне й надважливе завдання. На облаштування переправ не витрачено жодної гривні бюджетних коштів.

«Ми зекономили декілька мільйонів гривень: вони залишилися в бюджеті та будуть спрямовані на закупівлю ударних дронів для закарпатських підрозділів ЗСУ», – прокоментував Віктор Микита.

Очільник області подякував краянам, справжнім фахівцям і патріотам, які в критичній ситуації не залишили громаду в біді, об’єдналися, щоб повернути її до звичного життя. Також під час огляду роботи тимчасової переправи голова ОВА відзначив спеціалістів, які брали участь у ліквідації наслідків надзвичайної ситуації.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь