Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Хустщині облаштували ще один шелтер для ВПО

Дата: 07.06.2023 08:23
Кількість переглядів: 394

Фото без описуВ Імстичеві на базі колишньої амбулаторії облаштували нове житло для вимушених переселенців. Днями заступник голови Закарпатської ОВА Петро Добромільський разом із партнерами з міжнародної організації ZOA Ukraine оглянули відремонтований шелтер у Білківській громаді.

💬 «Для комфортного проживання родин із дітьми тут зробили перепланування другого поверху будівлі, щоб облаштувати якнайбільше окремих житлових кімнат. Також є душові кабінки, простора кухня та їдальня», – прокоментував заступник очільника краю.

За його словами, шелтер в Імстичеві – це один із низки інших проєктів, які успішно реалізували або ж продовжують втілювати в регіоні за підтримки ZOA Ukraine, зокрема забезпечуючи житлом вимушених переселенців.

☝️Своєю чергою керівник ZOA Ukraine Крістоф Ернест розповів, що ремонтні роботи в осередку стартували в березні й завершилися за графіком. Найближчим часом приміщення забезпечать меблями та всім необхідним.

Загалом у шелтері зможуть розмістити понад 40 людей, перевагу ж надаватимуть одиноким матерям і багатодітним сім’ям, додала координаторка проєктів організації Ірина Небесник.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь