Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Стартував сезон БУР – відбудови країни 2023

Дата: 17.05.2023 11:01
Кількість переглядів: 361

#Будуємо_Україну_Разом

Стартував сезон БУР – відбудови країни 2023, в рамках якого ГО «Будуємо Україну разом» пропонує нові можливості для розвитку громад, а саме:

БУРчик – локальна акція взаємодопомоги та добросусідства, спрямована долучити молодь громади до позитивних змін. Волонтерські будівельні акції (БУРчики) містять відновлення зруйнованої інфраструктури, облаштування укриття, ремонт домівки людей, які постраждали від війни, та створення молодіжних просторів в громаді.
  (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-GU6oI7iyY9JIsEoLoKQWgI88WEzo...)Реєстрація за посиланням
 (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd-GU6oI7iyY9JIsEoLoKQWgI88WEzo...)

БУР-табір у громаді – унікальний інструмент заохочення молоді до розвитку країни та створення спільноти відповідальних громадян через волонтерство та неформальну освіту. Завдяки співпраці можливо спільно з БУР організувати табір у своїй громаді та реалізувати омріяний проєкт: відремонтувати молодіжний центр, відновити постраждалі від війни об’єкти житлової чи соціальної інфраструктури, облаштувати вуличними меблями місце відпочинку для місцевої молоді або зробити затишний прихисток для людей, які втратили свій дім.
  (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhY37k3au_zuJlecOKvz-to7Zd3Sof...)Реєстрація за посиланням (https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdhY37k3au_zuJlecOKvz-to7Zd3Sof...

Довгострокове волонтерство – це комплексний проєкт, спрямований на взаємний розвиток волонтерів та волонтерок і громад. Пара відібраних довгострокових волонтерів на постійній основі впродовж трьох місяців проживає в одній із громад і проводить освітні та культурні заходи для взаємодії з місцевою молоддю. Завдяки співпраці можливо перезапустити молодіжний напрям у громаді: створити молодіжну раду, стимулювати молодь активно долучатися до життя громади.
 Реєстрація за посиланням (https://forms.zohopublic.eu/bur/form/Untitled3/formperma/PGf4Vb6X8r9aVwA...

Більше інфо про БУР можна дізнатися на офіційному сайті за посиланням


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь