Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Хустський РТЦК та СП запрошує на військову службу за контрактом

Дата: 12.05.2023 10:01
Кількість переглядів: 412

Хустський РТЦК та СП запрошує на військову службу за контрактом громадян віком від 18 до 45 років до бойових військових частин у Збройних Силах України 🇺🇦

Переваги військової служби за контрактом 👇

1. Під час укладання першого контракту виплачується одноразова грошова винагорода:

🔹особам рядового складу - вісім розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 01 січня календарного року;

🔹особам сержантського і старшинського складу - дев’ять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 01 січня календарного року;

🔹 особам офіцерського складу - десять розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб, установленого законом на 01 січня календарного року.

2. Отримання підйомної допомоги.

Отримання підйомної допомоги в розмірі місячного грошового забезпечення на військовослужбовця і 50% місячного грошового забезпечення на кожного члена сім’ї, які переїжджають з ним на нове місце служби в інший населений пункт, або у зв’язку з передислокацією військової частини.

3. Можливість кар’єрного росту та гарантоване підвищення щомісячного грошового забезпечення у ході просування по службі.

Особи сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом та мають освітній ступінь не нижче бакалавра, направляються на курс військової підготовки за напрямом, що відповідає профілю службової діяльності. З урахуванням потреби в офіцерах такої спеціальності, вони можуть призначатися на посади, що підлягають заміщенню особами молодшого офіцерського складу, з подальшим присвоєнням офіцерського звання.

4. Можливість навчання.

Військовослужбовці, які проходять військову службу за контрактом, мають право без відриву від служби навчатися у вищих військових навчальних закладах, військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів. У разі відсутності можливості підготовки за спеціальностями у цих навчальних закладах, - в інших вищих навчальних закладах з метою здобуття вищої освіти.

5. Гарантована щорічна основна відпустка.

Щорічна основна відпустка надається із збереженням грошового, матеріального забезпечення та наданням грошової допомоги на оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення. Можуть надаватися відпустки за сімейними обставинами та з інших поважних причин зі збереженням грошового забезпечення тривалістю не більш як 10 календарних днів.

6. Безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я, а за відсутності чи у невідкладних випадках - медична допомога надається державними або комунальними закладами охорони здоров'я за рахунок Міністерства оборони України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів.

7. Вирішення житлового питання.

При потребі відбувається постановка на квартирний облік з подальшим отриманням службового та постійного житла.

Відбувається щомісячна компенсація витрачених коштів за піднайом житла для усіх категорій військовослужбовців.

8. Пенсійне забезпечення значно вище ніж у цивільному секторі та можливість його отримання за вислугою років, а не при досягненні пенсійного віку.

9. Соціальний захист членів сімей військовослужбовців.

Дружині (чоловіку) військовослужбовця щорічна основна відпустка за її (його) бажанням надається у зручний для неї (нього) час одночасно із щорічною основною відпусткою військовослужбовця. Місцеві ради дітям військовослужбовців позачергово надають місця у дитячих закладах за місцем проживання. Дружина (чоловік) військовослужбовця не підлягає звільненню за скороченням штату підприємства незалежно від форм власності.

10. «Бойові» пільги.

У разі участі в бойових діях оформляється статус «учасник бойових дій» та надаються державою пільги відповідно до вимог чинного законодавства.

Для більш детальної інформації звертайтеся до Хустського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки за адресою: Закарпатська обл., м. Хуст, вул. Дружби, 11а.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь