Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Оголосили переможців конкурсу грантів від Місцевого партнерства зайнятості у Закарпатській області

Дата: 05.05.2023 20:35
Кількість переглядів: 408


Фото без описуКонкурс для власників місцевих і релокованих мікро-, малих та середніх підприємств Закарпаття оголосили 27 лютого цього року, а прийом заявок тривав до 22 березня включно.  

Ініціатива «Місцеве партнерство зайнятості в Закарпатській області» організувала відбір у межах проєкту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за фінансування міністерства закордонних справ Данії та уряду Німеччини за підтримки Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. До партнерства входить Закарпатська ОВА, Закарпатський обласний центр зайнятості, комунальне підприємство «Агентство регіонального розвитку та транскордонного співробітництва «Закарпаття»», громадські організації «ЦеГрІн Закарпаття», «Інноваційна освіта Закарпаття», «Неємія» та «Ніка».

До участі мали нагоду долучитися представники мікро-, малих та середніх підприємств, які сплачують податки на території нашої області. Загалом на конкурс подали 147 заявок, з яких 98 пройшли адміністративну перевірку. 55 учасників з найвищим рейтингом захищали свої проєкти на співбесіді, де конкурсна комісія на основі низки критеріїв та результатів співбесіди обрала 24 переможців, які отримають до 10 000 доларів на розвиток власної справи:

- ТОВ «ТЕМП-УКРАЇНА» 

- Жуков Віктор Вікторович

- Гончаров Сергій Сергійович

- Виробничо-комерційна фірма «ПРОМПОБУТРЕСУРС»

- ФОП Гришина Валентина Іванівна

- ТОВ «Медичний центр "ПЛЮСМЕД"»

- ТОВ «Натур Грін Україна»

- ФОП Княжанська Світлана Михайлівна 

- ТОВ «Гедонізм Груп»

- Маргітай Любов Григорівна

- ТОВ «ЦІЛЯК»

- Місик Ярина Тарасівна

- ТОВ «Ізатекс-Індастри»

- ФГ «Коник» 

- Волос Василь Степанович

- ТОВ «Мьюз Тревел» 

- Полажинець Василь Євгенович

- Фермерське господарство «Грін»

- Величко Тетяна Миколаївна/ФОП Величко Т.М.

- Приватне підприємство «Давон - Берег» 

- Гоголь Дмитро Дмитрович 

- ТОВ «Карпатиагропродукт»

- Шаталова Аліна Василівна

- Лабик Мар'яна Іванівна

Серед усіх, хто подав заявку, додаткові бали змогли отримати ті підприємці, які претендують на грант:

- для створення нових робочих місць;

- працевлаштували чи мають намір працевлаштувати вразливі групи населення;

- є представниками релокованого бізнесу з Миколаївської, Сумської, Чернігівської, Харківської, Донецької, Луганської, Запорізької, Київської, Дніпропетровської та Херсонської областей;

- бізнес, яким володіють представники вразливих груп населення або який забезпечує потреби таких груп;

- підприємства, які здійснюють свою діяльність у сферах поводження з твердими побутовими відходами, сільського господарства, легкої промисловості, харчової та переробної промисловості, соціальних, рекрутингових, рекреаційних, туристичних, транспортних послуг тощо, станції технічного обслуговування, аптеки та аптечні пункти, підприємства, діяльність яких відповідає стратегічним цілям регіону.

Отримані грантові кошти переможці конкурсу зможуть використати на оплату праці, закупівлю сировини та матеріалів, орендну плату за приміщення; закупівлю чи оренду обладнання, лізинг, консультативні послуги. А реалізувати свій проєкт грантер має не пізніше, ніж за 3 місяці з моменту отримання коштів. Відповідальність за сплату податків, зборів та інших платежів, пов’язаних із грантом, несе — переможець конкурсу.

Дякуємо всім, хто долучився до конкурсу й вітаємо переможців. Нагадуємо, що це був один із перших конкурсів від «Місцевого партнерства зайнятості в Закарпатській області», де підприємці мають змогу отримати грантові кошти на розвиток власної справи. Стежте за оновленнями організаторів та партнерів МПЗ в Закарпатській області, аби першими дізнатися про наступні етапи та подати заявку для участі у відборах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь