Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Голова ОВА вручив почесні відзнаки представникам ромської громади краю

Дата: 11.04.2023 08:19
Кількість переглядів: 381

Фото без описуЗахищають, волонтерять, допомагають і розвивають Закарпаття – за велике й добре серце, відданість Україні та з нагоди Міжнародного дня ромів голова ОВА Віктор Микита нагородив представників ромської громади краю почесними відзнаками.

Подяку голови обласної військової адміністрації оголосили військовослужбовцю 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади Віктору Ільчаку, котрий ще у 2015 році добровольцем пішов боронити країну в складі Збройних сил.

«Ми всі єдині, особливо коли йдеться про захист нашої рідної землі. Цінуємо кожного, хто сьогодні протистоїть ворогу безпосередньо на передовій, кожного, хто в тилу продовжує працювати й допомагати краянам і вимушеним переселенцям, які в нашому регіоні знайшли надійний прихисток», – підкреслив очільник області.

Також з нагоди свята та за особистий внесок у справу реалізації прав і можливостей представників ромської спільноти Віктор Микита вручив Почесні грамоти ОВА керівнику громадської організації «Закарпатське обласне ромське об’єднання "Романі Черхень" ("Ромська зірка")» Мирославу Горвату та Елеонорі Кулчар, голові обласного благодійного фонду «Благо».

Керівник ОВА подякував краянам за їхню відданість і сміливість у боротьбі з агресором, за безкорисливість і турботу про людей, яких застала війна, а також за розвиток нашого мультинаціонального й полікультурного Закарпаття.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь