Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Критично важливими для економіки Закарпаття визнали ще 11 підприємств

Дата: 18.03.2023 20:36
Кількість переглядів: 374

Фото без описуНа Закарпатті ще 11 підприємств, установ та організацій невдовзі зможуть забронювати від призову 50% своїх військовозобов’язаних працівників. Їхні заявки на визначення критично важливими для економіки погодили на засіданні комісії.

За словами заступника голови ОВА Василя Іванча, загалом упродовж місяця відповідні позитивні рішення прийняли щодо майже 40 суб’єктів господарювання.

Завдяки цьому найближчим часом вони подаватимуть документи та списки для бронювання спеціалістів, від яких залежить стабільність роботи тієї чи іншої установи.

«Варто зауважити, що ще кілька представників бізнесу й організацій зараз визнані важливими для функціонування громади, тобто відповідають одному з обов’язкових трьох критеріїв. За їхніми словами, для визнання критично важливими для економіки Закарпаття вони звертатимуться за результатами наступного звітного кварталу, оскільки у цьому піднімають розмір заробітної плати до необхідного рівня», — підкреслив Василь Іванчо.

Ознайомитися із деталями, критеріями й етапами та завантажити зразок заяви можна за посиланням, а переглянути запис із зустрічі із суб’єктами господарювання тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь