Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Хусті відкрили оновлене інфекційне відділення районної лікарні

Дата: 17.03.2023 22:27
Кількість переглядів: 433

Фото без описуСьогодні в Хусті голова Закарпатської ОВА Віктор Микита разом із першим заступником очільника області Мирославом Білецьким та народним депутатом Валерієм Лунченком відкрили оновлене інфекційне відділення районної лікарні.

Віктор Микита наголосив, що попри війну проєкт вдалося завершити. Тут провели капітальний ремонт, реконструювали дах і влаштували нову систему опалення. На це спрямували майже 20,3 млн грн цільової субвенції з державного бюджету, фінансування з місцевого бюджету і кошти закладу.

В інфекційному відділенні вдалося створити 30 ліжкомісць. Зокрема, 28 із них підключені до централізованого киснепостачання, яке забезпечує потужний кисневий генератор. Його вдалося закупити за понад 3 млн грн з обласного бюджету. Також у разі відключення електроенергії медики зможуть безперебійно продовжити надавати допомогу пацієнтам завдяки встановленому дизельному генератору, що дуже важливо в наш час.

«На жаль, хвороби нікуди не зникли, чимало людей потребують госпіталізації, тож наш обов’язок – створити максимально комфортні умови для пацієнтів та медиків, які піклуються про них, – підкреслив Віктор Микита. – Розвиток системи охорони здоров’я Закарпаття – сьогодні один із ключових пріоритетів».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь