Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Триває збір ідей проєктів до плану заходів з реалізації у 2024-2027 роках Стратегії розвитку Закарпатської області на 2021–2027 роки

Дата: 16.03.2023 08:40
Кількість переглядів: 357


Фото без описуВ області розроблена та діє Стратегія розвитку Закарпатської області на 2021-2027 роки, затверджена рішенням Закарпатської обласної ради від 20 грудня 2019 року № 1630.

Основним інструментом реалізації Стратегії є план заходів з її реалізації, затверджений рішенням Закарпатської обласної ради 20 грудня 2019 року №1631.

План заходів є своєрідним сценарієм покрокового впровадження запланованих завдань для досягнення поставлених стратегічних цілей. Він розроблений з урахуванням позиції широкого кола громадськості, науковців, освітян, професійних об’єднань та експертних організацій.

План заходів розробляється відповідно до Закону України «Про засади державної регіональної політики», Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України 11 листопада 2015 року № 932 (із змінами) та Методики розроблення, проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації регіональних стратегій розвитку та планів заходів з їх реалізації, затвердженої наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства 31.03.2016 № 79 (зі змінами).

Запрошуємо усіх зацікавлених осіб (місцеві органи державної влади, органи місцевого самоврядування, громадські організації, установи та організації усіх форм власності) запропонувати ідею (-ї) проєкту (-ів), які дозволять реалізувати завдання Стратегії розвитку Закарпатської області на 2021-2027 роки.

Ідеї запропонованих проєктів повинні відповідати таким вимогам:

  • Проєктні ідеї повинні бути спрямовані на досягнення суспільної вигоди, відповідати принаймні одному конкретному завданню Стратегії розвитку Закарпатської області на 2021–2027 роки (перелік завдань у додатку 1 ( .docx , 39.08 Кб ));
  • Отримувачем вигод від реалізації проєкту не може бути окрема фізична або юридична особа.
  • Термін реалізації проєкту – не більше як 4 роки (з 2024 до 2027 року).
  • Запропоновані ресурси, технічні та організаційні можливості для реалізації проєкту повинні бути реалістичними.
  • Проєктна ідея подається за формою згідно з додатком 2 ( .docx , 14.27 Кб ).
  • Заповнені форми проєктних ідей просимо надсилати в електронному вигляді до 15 квітня 2023 року департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА на електронну пошту управління регіонального розвитку carpathia.reg.development@gmail.com.
  • Усі подані проєктні ідеї будуть розглянуті, опрацьовані. Обґрунтовані проєктні ідеї будуть згруповані у технічні завдання та увійдуть до проєкту плану заходів етапу реалізації Стратегії.

За інформацією департаменту економічного та регіонального розвитку Закарпатської ОВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь