Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Територіальні громади Закарпаття можуть узяти участь в акселераційній програмі цифровізації від Мінцифри «Громади 4.0»

Дата: 01.02.2023 20:06
Кількість переглядів: 353

Фото без описуПроєкт передбачає не лише оптимізацію використання вже наявних технологій на місцях, а й розробку нових рішень, повідомив заступник голови ОВА Олександр Пацкан.

💬 «Мінцифри забезпечить доступ до найкращих практик і ресурсів, напрацьованих за роки роботи в напрямі інформатизації. Це чудова можливість для громад, котрі вже розвиваються у сфері цифровізації та мають ідеї для нових проєктів», – зазначив Олександр Пацкан.

За його словами, ініціатива сприятиме пришвидшенню локальної цифровізації, зокрема допоможе активізувати запущені процеси і полегшить впровадження інновацій відповідно до потреб мешканців громади.

Акселераційну програму запускає Українська технологічна громадська організація SocialBoost за підтримки Міністерства цифрової трансформації України та Програми «U-LEAD з Європою».

☝️SocialBoost планує відібрати 48 громад для участі, а результатом «Громади 4.0» стане розробка принаймні 24 повноцінних концепцій проєктів цифрової трансформації громад, готових до пілотування.

📌 Заявку на участь у програмі можна подати до 20 лютого 2023 року. Більше про проєкт дізнавайтеся за посиланням: https://bit.ly/3HhF0iY


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь