Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Закарпатський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки запрошує до військової служби за контрактом у Збройних Силах України

Дата: 10.01.2023 10:57
Кількість переглядів: 375

Фото без описуПереваги військової служби за контрактом:

🔹1. Під час укладання першого контракту виплачується одноразова грошова винагорода, у розмірах:

- Особам рядового складу - 8 розмірів прожиткового мінімуму, яка складає (20 064 гривень).

- Особам сержантського і старшинського складу - 9 розмірів прожиткового мінімуму, яка складає (22 572 гривні).

🔸2. Отримання підйомної допомоги.

Отримання підйомної допомоги в розмірі місячного грошового забезпечення військовослужбовцю та 50 % відсотків місячного грошового забезпечення на кожного члена сім’ї, який переїжджає з ним на нове місце служби.

🔹3. Можливість кар’єрного росту та гарантоване підвищення щомісячного грошового забезпечення у ході просування по службі.

Особи сержантського і старшинського складу, які проходять військову службу за контрактом, мають освітній ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, направляються на курс військової підготовки за напрямом, що відповідає профілю службової діяльності, з урахуванням потреби в офіцерах такої спеціальності можуть призначатися на посади, що підлягають заміщенню особами молодшого офіцерського складу, з подальшим присвоєнням офіцерського звання.

🔸4. Можливість навчання.

Військовослужбовці, які проходять військову службу за контрактом, мають право навчатися без відриву від військової служби у вищих військових навчальних закладах, військових навчальних підрозділах вищих навчальних закладів, а у разі відсутності можливості підготовки за спеціальностями у цих навчальних закладах, - в інших вищих навчальних закладах з метою здобуття вищої освіти.

🔹5. Гарантована щорічна основна відпустка

Щорічна основна відпустка надається: зі збереженням грошового, матеріального забезпечення та наданням грошової допомоги на оздоровлення у розмірі місячного грошового забезпечення.

Також можуть надаватися відпустки за сімейними обставинами та з інших поважних причин зі збереженням грошового забезпечення тривалістю не більш як 10 календарних днів.

🔸6. Безоплатна кваліфікована медична допомога у військово-медичних закладах охорони здоров’я, а при їх відсутності чи у невідкладних випадках - медична допомога надається державними або комунальними закладами охорони здоров'я коштом Міністерства оборони України, інших утворених відповідно до законів України військових формувань та правоохоронних органів.

🔹7. Розв'язання житлової проблеми.

Постановка на квартирний облік з можливістю подальшого отримання службового та постійного житла. Компенсація коштів, витрачених на піднайм житла для всіх категорій військовослужбовців.

🔸8. Пенсійне забезпечення значно вище ніж у цивільному секторі та можливість його отримання за вислугою років (а не при досягненні пенсійного віку);

🔹9. Соціальний захист сімей військовослужбовців

Дружині (чоловіку) військовослужбовця щорічна основна відпустка за її бажанням надається у зручний для неї (нього) час одночасно із щорічною основною відпусткою військовослужбовця.

Місцеві ради надають позачергово місця дітям військовослужбовців, у дитячих закладах за місцем проживання.

Дружина (чоловік) військовослужбовця не підлягає звільненню за скороченням штату підприємства незалежно від форм власності.

🔸10. У разі участі в бойових діях, отримання статусу «учасник бойових дій» та пільги відповідно чинного законодавства.

 Детальнішу інформацію можна отримати у вашому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки за місцем реєстрації.

Долучайтеся до команди професіоналів - зробіть свій внесок у нашу спільну Перемогу!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь