Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Власний дім»: закарпатці можуть скористатися програмою пільгового кредитування

Дата: 22.12.2022 13:47
Кількість переглядів: 576

Про нові можливості кредитування за програмою «Власний дім» Василь Іванчо - заступник голови Закарпатської ОВА спілкувався з громадами і представниками Фонду інвестування об’єктів соціальної сфери та промисловості краю.

Днями на сесії обласної ради затвердили бюджет на 2023 рік, передбачивши частину коштів на реалізацію цієї програми. Загалом фінансування формується і з залученням державного та місцевих бюджетів.

«Власний дім» зараз – вигідна й реальна можливість отримати пільговий кредит на термін до 20 років з мінімальною відсотковою ставкою (3%). Водночас для позичальника, який на момент укладення кредитного договору, має трьох і більше неповнолітніх дітей, та військовослужбовців, учасників АТО/ООС передбачено 0% річних.

Василь Іванчо зауважив, що після аналізу даних попередніх років, помітні хороші показники, відсутність проблемних питань, що дозволяє зробити висновки про вдало налагоджений механізм і результативність кейса.

«Тож програма "Власний дім" насправді сьогодні важлива як для підвищення якості життя краян, зокрема через будівництво нових будинків чи модернізацію й утеплення наявних, так і для сприяння соціально-економічному розвитку Закарпаття у сферах послуг туризму та особистого селянського господарства», — підкреслив заступник голови ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь