Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Закарпаття консолідувало зусилля для підтримки Херсона, – Віктор Микита

Дата: 18.11.2022 17:57
Кількість переглядів: 542

Під час робочої поїздки в Херсон голова Закарпатської ОВА Віктор Микита провів робочу зустріч з очільником Херсонської обласної військової адміністрації Ярославом Янушевичем. Керівники обговорили пріоритетні напрямки допомоги фронтовому місту та громаді.

«У Херсоні окупанти повністю знищили енергосистему. Немає ні світла, ні води, ні тепла. Колеги працюють 24/7, щоб відновити життєдіяльність, і без інших регіонів зробити це буде майже неможливо», – зазначив Віктор Микита.

Завдяки координації Офісу Президента України та Уряду в місто вже надходить допомога. Закарпаття, за словами голови ОВА, також консолідувало зусилля для підтримки Херсона: «Приємно відзначити, що всі без винятку громади краю виступили з ініціативою допомогти українцям, які перебувають у складних обставинах».

Серед потреб – багато матеріально-технічних засобів, будівельних матеріалів, інструментів та іншого. Закарпаття з перших днів повномасштабної війни забезпечувало надання необхідного всім фронтовим регіонам. Допомога Херсону – не виняток.

«Пишаюся нашою областю та закарпатцями, котрі зараз працюють для перемоги в тилу й боронять країну на лінії зіткнення з ворогом», – підкреслив Віктор Микита.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь