Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Релоковане на Закарпаття підприємство отримало першу частину державної допомоги

Дата: 04.11.2022 09:52
Кількість переглядів: 507

ТОВ «Техно-Друк» через війну переїхало на Ужгородщину з Харкова. Днями компанія отримала першу частину фінансової допомоги від Ощадбанку за програмою «Доступні кредити 5-7-9%». Про це повідомив заступник голови ОВА Василь Іванчо.

За його словами, підприємство перезапустило на Закарпатті виробництво етикеток для харчових продуктів, напоїв, побутової хімії тощо. Сьогодні в команді компанії близько 20 евакуйованих працівників. Роботу в «Техно-Друк» знайшли й троє вимушених переселенців, які раніше переїхали у наш регіон.

Протягом 6 років компанія виконує індивідуальні замовлення на ринках України та Центральної Азії, а зараз планує працювати й на європейському. Аби покращити процес виробництва і вийти на новий рівень, ТОВ вирішило скористатися фінансовою підтримкою від держави. Попередньо кошти планують спрямувати на закупівлю сировини й матеріалів.

«Це позитивний досвід для Закарпаття. Бачимо, що програма "Доступні кредити 5-7-9%" дійсно допомагає нашим підприємствам, мотивує працювати далі. Тож упевнений, що така допомога сприятиме розвитку бізнесу в регіоні», – нагаолосив Василь Іванчо.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь