Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась чергова нарада щодо підготовки господарського комплексу Хустського району до проходження осінньо-зимового періоду

Дата: 18.10.2022 17:49
Кількість переглядів: 297

Фото без описуВажко звикнути до корективів, які війна вносить у нашу повсякденність. Сьогодні, через повітряну тривогу, зазадалегідь заплановану нараду щодо підготовки господарського комплексу Хустського району до проходження осінньо-зимового періоду 2022 – 2023 років довелось провести у форматі онлайн. Попри все, змогли попрацювати дуже плідно.

Під головуванням очільника Хустської районної військової адміністрації Віктора Сабадоша представники структурних підрозділів РВА, члени оперативного штабу, очільники ТГ, представники державних установ звітували про результати раніше виконаних робіт.

Останнім часом бачимо, що ворог нещадно вражає об’єкти критичної інфраструктури. Тож основну увагу звернули на безперебійне забезпечення господарського комплексу та бюджетної сфери району водо-електропостачанням та теплом. Жодні виклики не повинні стати неочікуваними, відтак обговорили план дій та реалізацію необхідних заходів, щоби бути готовими до будь-яких ситуацій.

Маємо хороші показники - кожна громада нашого району на разі забезпечена альтернативними джерелами опалення. Також врегульовані всі технічні моменти: повірки лічильників, встановлення модемів, проведення пробних пусків газу тощо. Однак наголосили на необхідності доопрацювання питань дорожньо-мостового господарства, щоби з першим снігом не виникло колапсів та труднощів із розчисткою опадів.

Не оминули й безпекового сектору. Розглянули декілька важливих аспектів, що стосуються добровільних формувань територіальних громад Хустського району.

Під час наради інформували також про компенсацію витрат для тих приватних хостелів і комунальних підприємств, які прихистили вимушено переміщених осіб. Завдяки грантам дані установи можуть отримувати на місяць по 2200 грн за одного переселенця. Крім того, по 10 малозабезпечених осіб із кожної громади матимуть змогу отримати фінансову допомогу для придбання паливних дрів.

Хочеться підкреслити, що сумлінно виконуючи свої обов’язки, ми не лише пришвидшуємо перемогу, а й повертаємо стабільність у наше життя.Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь