Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Закарпатським військовим передали вісім спецавтівок

Дата: 17.10.2022 09:02
Кількість переглядів: 289

Керівництво області передало бійцям 15-го окремого гірсько-штурмового батальйону 128-ї ОГШБр вісім автомобілів. Зараз підрозділ звільняє від окупантів Херсонщину і потребує додаткових засобів підвищення мобільності. 

Серед переданого, зокрема, пікапи для евакуації поранених і транспортування бойових груп, позашляховики, бронеавтомобіль для командного пункту та автобуси для перевезення вантажів. 

«Зараз батальйон значно підвищив рівень технічного забезпечення, і це надважливе системне завдання для нас, над яким ми працюємо. Також передали медичні засоби та обладнання в зону виконання бойових завдань», – зазначив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

За його словами, техніку для наших захисників вдалося отримати і передати завдяки ініціативі обласної військової адміністрації й благодійникам з усіх районів області. Очільник краю подякував головам РВА за координацію і підтримку. 

«128-а ОГШБр – воїни, яким немає рівних на континенті, їхніми бойовими подвигами захоплюється вся країна. Люди з величезною силою духу і витримкою, які щодня роблять неймовірне, жертвують найціннішим, що в них є, заради нашого майбутнього», – підкреслив голова ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь