Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З робочим візитом на Закарпатті перебуває начальник Регіонального управління Сил ТрО «Захід»

Дата: 04.10.2022 21:02
Кількість переглядів: 414

На Закарпатті з робочою поїздкою перебуває начальник Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід» полковник Олександр Кяго. Про це інформує керівник ОВА Віктор Микита на своїй сторінці у фейсбуці.

За його словами, в межах візиту провели нараду за участю голів районних військових адміністрацій та військовослужбовців бригади ТрО. 

«На порядку денному – питання функціонування сил територіальної оборони, які сьогодні виконують завдання за межами регіону, і тих, котрі перебувають у пунктах постійної дислокації», – прокоментував Віктор Микита.

Полковник Олександр Кяго подякував громадам області за організацію пошиття й постачання зимової форми для бійців. Це важливе питання, і Закарпаття – один із перших регіонів, який вчасно налагодив цей вид тилового забезпечення. 

Окремо обговорили підтримку сил тероборони у зимовий період, забезпечення автономним теплом, електрикою тощо. Також провели закриту нараду з питань безпеки й оборони. 

Керівник області подякував начальнику Регіонального управління Сил територіальної оборони «Захід» Олександру Кягу за взаємодію та підтримку щодо функціонування закарпатської бригади ТрО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь