Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Закарпатті запрацював Координаційний центр з реабілітації та відновлення військових

Дата: 30.09.2022 08:30
Кількість переглядів: 500

Фото без описуНа базі Закарпатської ОВА розпочав свою роботу Координаційний центр з реабілітації та відновлення військовослужбовців, які отримали поранення унаслідок бойових дій.  Про це інформує очільник краю Віктор Микита. 

За його словами, перші групи захисників, котрі лікувалися після поранень в області, вже направлені на відновлення та відпочинок і зараз перебувають на відповідних локаціях. 

«Цей проєкт ми започаткували у зв’язку з нагальною потребою у реабілітації наших бійців, які отримали поранення або були звільнені з полону. Закарпаття має необхідний потенціал і може виконати це завдання, тож ми виступили з такою ініціативою й забезпечили організацію цього надважливого процесу у формі Координаційного центру на базі департаменту охорони здоров’я ОВА», – прокоментував Віктор Микита. 

Завданням осередку є координація та розміщення на безоплатній основі військових ЗСУ та інших військових формувань, які отримали поранення унаслідок бойових дій, у санаторних, оздоровлювальних та курортних закладах Закарпатської області для оздоровлення й реабілітації у післяопераційний період.  

Керівник регіону зауважив, що ОВА через Центр комунікує з Міноборони, Нацгвардії, Нацполіції, СБУ, військовими частинами і медичними закладами з питань отримання запитів на реабілітацію та надалі у взаємодії з вищевказаними закладами регіону забезпечує у межах можливостей розміщення й реабілітацію бійців.  

«Хочу подякувати усім керівникам і власникам оздоровлювальних, курортних та санаторних закладів, які долучилися до цієї ініціативи й надали можливість безоплатного відновлення, відпочинку й оздоровлення на своїх об’єктах», – підкреслив голова Закарпатської ОВА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь