Хустська районна військова адміністрація
Закарпатська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віктор Микита оглянув майбутнє житло для ВПО на Хустщині

Дата: 14.09.2022 15:23
Кількість переглядів: 193


Фото без описуУ межах робочої поїздки голова Закарпатської ОВА Віктор Микита оглянув об’єкти комунальної власності на Хустщині, які облаштовують для тимчасового перебування вимушено переміщених осіб.

«Зокрема, у Горінчівській громаді завершують роботи в приміщеннях колишньої дільничної лікарні. Тут відремонтували дах, житлові площі, харчоблок, душові та вбиральні, провели опалення й воду тощо. Загалом в осередку зможемо розмістити близько 60 осіб», – зазначив Віктор Микита.

За його словами, у Білківській громаді для ВПО переобладнали один із поверхів комунальної будівлі: провели опалення та воду, зробили ремонт житлових приміщень, коридорів, харчоблоку, душових і вбиралень. На цій локації планують поселити близько 70 людей. Об’єкти також облаштують меблями та оргтехнікою.

Як зауважив очільник ОВА, фінансування видатків здійснюється в межах обласної Програми облаштування місць для тимчасового перебування внутрішньо переміщених осіб у Закарпатській області на 2022 рік.

«Окремі територіальні громади також приймають власні програми та самостійно їх фінансують.

Дякую громадам за ініціативу й підтримку регіональних проєктів з розміщення ВПО. Це важливе завдання державного рівня, яке ми ефективно виконуємо з перших днів повномасштабного вторгнення», – підкреслив Віктор Микита.Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь